GebruikersmenuClose

Menu

Menu

Wist u dat?

Een octopus drie harten heeft?

octopus

Met één hart pompen ze bloed rond in het lichaam, terwijl de overige twee bloed in de kiewen rond pompen.

Beoordelingen

beuk ( 4 beoordelingen )
hondsdraf ( 3 beoordelingen )
abessijnse-gladiool ( 2 beoordelingen )
muis ( 2 beoordelingen )
satansboleet ( 2 beoordelingen )
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

 

Kamille

Kamille

Echte kamille komt uit het zuidoosten van Europa en Noord-Azië, maar groeit inmiddels in geheel Europa in de natuur. De geneeskrachtige waarde van kamille was al bekend in de Verre oudheid.

Kattekruid

Kattekruid

Het gewone kattekruid dat in de volksmond ook wel neppe of nippe heet, was oorspronkelijk een bewoner van alleen Europa. Vanwege zijn heerlijke geur en kalmerende werking wordt het kruid al sedert lang aangeplant in de boeren(moes)tuin.

Kerrieplant

Kerrieplant

Kerrieplant, een verwant van de bekende tuin strobloem, groeit in zijn oorspronkelijke gebied als groenblijvende halfheester. Met zijn curryaroma verzamelt het kruid tegenwoordig steeds meer liefhebbers om zich heen.


Kervel

Kervel

De blaadjes van deze kervel bevatten een hoge concentratie van de etherische olie isoanethol, die vooral voor de bloei bijzonder hoog is. Kervel komt oorspronkelijk uit het westen van Azië en de Kaukasus.

Knoflook

Knoflook

Midden in de zomer verschijnen de hoge bloeistengels, met witte, steriele bloemen in een bolvormig scherm (schijnbloemen). Het is belangrijk om te weten dat knoflook niet winterhard is.

Koriander

Koriander

Koriander, deze eenjarige kruid groeit met wijdvertakte stengels tot een hoogte van 70 cm. In de zomer verschijnen de eindstandige, wit tot roze bloemschermen.

Uw tuin is geen kattenbak voor de buren ? Verjaag katten met dit toestel !

Nieuws - Dieren

Geen feed gevonden

Recent bezocht

Laatste reacties