GebruikersmenuClose

Menu

Menu

Wist u dat?

De langste hartstilstand die iemand overleefde 4 uur duurde?

hart

Dit was het geval bij de visser Jan Egil Refsdahl (Noorwegen), die op 7 december 1987 overboord viel in het ijskoude zeewater voor de kust van Bergen, Noorwegen.

Hij werd naar het dichtsbijzijnde ziekenhuis van Haukeland overgebracht nadat zijn temperatuur terugviel op 24 graden celsius en zijn hart niet langer meer klopte.

Hij herstelde volledig.

Beoordelingen

maltezer ( 7 beoordelingen )
gele-dovenetel ( 4 beoordelingen )
otter ( 3 beoordelingen )
kippen ( 3 beoordelingen )
snoekbaars ( 2 beoordelingen )
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

 

Abessijnse gladiool

Abessijnse gladiool

De Acidanthera bicolor var. murielae ook bekend als A. murielae, wordt als gladiool geteeld. Deze Bloeit met zeer aangenaam geurende , witte stervormige bloemen met purperen hart (7 cm doorsnee).

Akkerwinde

Akkerwinde

De bloem heeft 5 meeldraden en een stempel met 2 fijne lobben. Akkerwinde geurt naar vanille. Akkerwinde is een honingplant en wordt bestoven door bijen, vliegen en vlinders. Akkerwinde is kortbloeiend en reeds uitgebloeid in de late namiddag.

Anemoon

Anemoon

De Anemone coronariaknollen worden in augustus gerooid, schoon gemaakt en worden droog bewaard tot de planttijd in maart. De Anemone blanda blijft vele jaren ter plaatse en is, mooi in combinatie met witte sneeuwklokjes, purperblauwe sneeuwroem, enz.


Astilbe

Astilbe

Astilbe voldoet het best op een halfbeschaduwde plaats. Astilbe kan ook in de volle zon geplaatst worden, zolang de bodem koel, fris en vochtig is.

Nieuws - Dieren

Recent bezocht

Laatste reacties